Iklan Billboard 970x250

Staking De Lijn | Verstoringen De Lijn Bij Grote Vakbondsacties

Iklan 728x90

Staking De Lijn | Verstoringen De Lijn Bij Grote Vakbondsacties

Staking bij De Lijn breidt uit. Staking De Lijn.


Mogelijk Staking Bij De Lijn Vlaams Brabant Op 12 Juli Bruzz

Staking De Lijn.

Staking De Lijn. BELGA - Print - Corrigeer Foto. Voor actuele reisinformatie kan je. Op vrijdag 24 september 2021 houdt De Lijn een vakbondsactie waardoor je bus of tram mogelijk niet rijdt.

De stakingsaanzegging van één van de drie vakbonden bij De Lijn is ingediend voor heel Vlaanderen in de periode van maandag 30 december tot en met 3 januari Nieuw overleg bij De Lijn over de werking van de technische dienst heeft voor de vakbonden niet het gewenste resultaat opgeleverd. Twee derde chauffeurs rijdt niet hinder in hele provincie Antwerpen De 24 urenstaking bij De Lijn van de drie vakbonden verstoort de dienstverlening in heel Vlaanderen. Stippel je route met bus of tram uit koop je vervoerbewijs of lees meer over ons aanbod.

Heres how we can take care of each other. Ze houden daarom vast aan een staking vanaf 21 december. De impact op trein- tram- en busvervoer is moeilijk in te schatten.

Ondanks corona verliep het eerste jaar vlotjes en vervoerde de Ringtrambus bijna 250000 reizigers of zon 675 per dag inclusief weekends en vakanties. Grote hinder in de hele provincie Antwerpen vooral in steden Antwerpen en Mechelen De 24-urenstaking van De Lijn veroorzaakt grote hinder in de hele provincie Antwerpen. De christelijke vakbond steunt de staking bij De Lijn in Vlaams-Brabant echter niet langer.

Verstoringen De Lijn Bij grote vakbondsacties. De Lijn werkte een alternatieve dienstverlening uit. Dat is het gevolg van een vakbondsactie de socialistische vakbond organiseert een nationale manifestatie tegen de federale loonnormwet.

Nieuw overleg bij De Lijn over de werking van de technische dienst heeft voor de vakbonden niet het gewenste resultaat opgeleverd. De Lijn van haar kant betreurt de actie en wijst op het ontwerpakkoord van donderdag waarin het naar eigen zeggen tegemoetkwam aan de eisen van de stakers. Vakbonden houden vrijdag 24 urenstaking vooral hinder verwacht in steden 08102020 om 1848 Bron.

Staking De Lijn. De 24 meter lange hybride bus met tramlooks op lijn 820 Zaventem-Vilvoorde-Jette is een klinkend succes. Face masks are crucial.

De reorganisatie en centralisatie bij De Lijn heeft zo zijn gevolgen. Directie en vakbonden van De Lijn hebben woensdag na meer dan vier uur onderhandelen geen akkoord bereikt over het sociaal conflict in de Vlaamse Rand. Hinder verwacht in heel Vlaanderen De stakingsaanzegging van de drie vakbonden geldt voor heel Vlaanderen op vrijdag 9 oktober.

Jan Van der Perre. Vandaag staking bij De Lijn door beheerder. De socialistische vakbond wil de staking bij De Lijn uitbreiden naar heel Vlaanderen de christelijke vakbond haakt af.

In deze provincies ondervind je het. Momenteel is het onduidelijk hoe groot de hinder. Vanaf 23 september s avonds vind je ook in de app en reisplanner van de NMBS een aangepaste regeling.

Op 24 september rijdt je bus of tram mogelijk niet. De staking bij De Lijn is vandaag net als gisteren vooral voelbaar in de centrumsteden met uitzondering van West-Vlaanderen en Limburg waar alle voertuigen volgens het boekje rijden. De Ringtrambus rijdt grotendeels in eigen bedding wat stiptheid en.

Kijk op de website van De Lijn of jouw bus of tram rijdt of welk alternatief je kunt nemen. Staking bij De Lijn op vrijdag 24 september. You are required to wear a face mask in all stations at our stops and on the bus and tram.

Dit akkoord werd nadien echter afgewezen. Vooral in de steden Antwerpen en Mechelen rijden er amper bussen of trams. Staking De Lijn.

Omdat ervaren planners zijn vertrokken gebeuren er fouten in de inzet van de chauffeurs. De staking trof de stelplaatsen van Leerbeek Meerbeek Dilbeek Asse Grimbergen en het Rad. Hij zal ook niet deelnemen aan de staking in heel Vlaanderen woensdag waartoe de socialistische vakbond.

De Ringtrambus viert vandaag zijn eerste verjaardag. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. De aangepaste vervoersregeling van De Lijn voor vrijdag 24 september is terug te vinden op de website van De Lijn.

Lijn 8 die halt houdt op ons terrein zal sowieso hinder ondervinden. Ze houden daarom vast aan een staking vanaf 21 december. Travel quickly and safely.


Verbeterde Stakingsinformatie De Lijn The Simplifier


Staking De Lijn Meeste Lijnen Worden Bediend Steden Iets Zwaarder Getroffen De Morgen


Overzicht Staking De Lijn Hier Ondervind Je Hinder Het Nieuwsblad Mobile


Nauwelijks Bussen Door Staking Bij De Lijn Dilbeek Het Nieuwsblad Mobile


Vanaf Maandag Staking Bij De Lijn Ring Tv Jouw Zender Jouw Nieuws


De Lijn Permanently Ends Cash Payments


Staking Bij De Lijn Breidt Uit De Standaard Mobile


Staking Acod Verstoort Dienstverlening De Lijn Gedeeltelijk Persinfo


Staking Bij De Lijn Afgelopen Economie Hln Be


Editiepajot Herne Bever Vrijdag 9 Oktober Verstoorde Dienstverlening Van De Lijn Door Vakbondsactie


Socialistische Vakbond Wil Woensdag In Heel Vlaanderen Staking Bij De Lijn Acv Distantieert Zich De Morgen


Directie En Bonden De Lijn Onderhandelen Dinsdag 8 Uur Over Staking Vlaams Brabant De Morgen


Verstoringen De Lijn Bij Grote Vakbondsacties


Staking De Lijn Twee Derde Chauffeurs Rijdt Niet Hinder In Gazet Van Antwerpen Mobile


De Lijn Welcomes Decision To Make Masks Compulsory Ogpnews


Staking Bij De Lijn Vooral Stads En Tramnetten Ondervinden Hinder De Morgen


Spontane Staking De Lijn Persinfo


Belgium S Flanders Takes A Greener Bus Route Tractebel


Maandag Staking Bij De Lijn In Limburg Onze Mensen Krijgen Hasselt Het Belang Van Limburg Mobile

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post